diskuse

téma v diskusi

téma v diskusi

Zpět na přehled témat
obavaVloženo: 07.12.2007 11:29:33Autor: Míša

Ráda bych se zeptala jestli to je opravdu pro všechny.Já jsem sice víc jak rok po porodu,ale obávám se že to fyzicky nezvládnu protože teď běhám jen kolem malého.Velmi ráda bych nějaké to kg dala dolů a zároveň se i zpevnila. Připadá mi,že to nemůžu zvládnout.Díky
Re: obavaVloženo: 07.12.2007 14:01:19Autor: Renata

Milá Míšo,
všechno jde, když se chce;-) Když budete mít chuť a vůli se svou fyzičkou něco udělat, tak to zvládnete. Samozřejmě nemůžete čekat zázraky do dvou dnů. Je těžké toto odhadovat, když jsem Vás nikdy neviděla cvičit. Nejlepší bude, když si to přijdete vyzkoušet a uvidíte, jestli je Tae Bo to pravé pro Vás. Oboje, o čem píšete, se dá při Tae Bu zvládnout. Jediné omezení platí pro děti a lidi nemocné například se srdíčkem. Jinak je Tae Bo otevřené každému:-)
Takže někdy příště na shledanou!
dotazVloženo: 27.01.2008 13:11:42Autor: Markéta S.

Chtěla bych se zeptat, kolik se za to platí? (ročně, za lekci..)

A pro začátečníky jsou hodiny jen jednou týdně nebo vícekrát?

Děkuji.
Re: obavaVloženo: 27.01.2008 21:21:57Autor: Renata

Ahoj Markéto,
hodina Tae Ba (60 minut) v BabyBoom Café stojí 80 Kč, při zakoupení permanentky 75 a 65 Kč. Nejde o žádný kurz, ale o samostatné hodiny, které jsou zatím pravidelně ve středu a minimálně jednou do měsíce se koná sobotní cvičení. Nijak nerozlišuji hodiny pro začátečníky a pokročilé - každý se může přidat kdykoliv a je na něm, jak bude na sobě pracovat a zdokonalovat se. Určitě ale doporučuji pro začátečníky nevynechat Intro hodinu, kde se trénují jednotlivé techniky a kombinace bez hudby a s hudbou.
Přijď se podívat a uvidíš, jestli je to "to pravé" pro Tebe:-) Budu se těšit na viděnou.

přidat reakci

home | tae bo | hodiny | akce | galerie | diskuse | odkazy | kontakt | novinky