diskuse

téma v diskusi

téma v diskusi

Zpět na přehled témat
dvdVloženo: 28.09.2008 10:51:16Autor: jana

sháním dvd taebo od billyho blanse,je to u nás k sehnání?jana
Re: dvdVloženo: 30.09.2008 20:51:16Autor: Renata

Ahoj Jano,
mám-li být upřímná, tak nevím, protože jsem ho nesháněla. Řekla bych, že ani moji kamarádi taebisti-trenéři ho nemají. Jde totiž o to, že tae bo Billyho Blankse se liší od evropského tae ba (ETB), které se cvičí Čechách. ETB má sice základy v tae bu Billyho, ale rozvinulo se v samostatný systém... Konec "poučování", ale možná to někoho zajímá:-)
Re: dvdVloženo: 11.11.2008 04:58:13Autor: Pavel

Ahoj,
mám podobný dotaz, ale stačilo by mi jakékoliv vhodné DVD s cvičením Taebo. Sháním to pro sestru, ale nevylučuji, že ze zvědavosti nenavštívím lekci..jako pro neznalce bude lepší Intro nebo obyč.?:o)
Díky, Pavel
Re: dvdVloženo: 11.11.2008 18:37:58Autor: Renata

Ahoj Pavle,
je mi líto, ale DVD opravdu žádné nemám a z principu, který jsem vysvětlovala výše, se ani po žádném nesháním. A co takhle dát sestře místo DVDčka radši permanentku na cvičení?
Co se týče prvního vyzkoušení Tae Ba, sama jsem šla hned napoprvé na "klasickou" hodinu a vůbec mi to neuškodilo. Řekla bych, že naopak;-) Ale lidi jsou různí a občas slyším, že někdo si schválně počká na Intro napoprvé. Záleží na Tobě, jak jsi odvážný. Zatím mě ale chlapi v Liberci docela zklamali...tak se budu těšit!
Re: dvdVloženo: 14.11.2008 09:05:58Autor: Pavel

Sestra žije na Moravě, odkud pocházím i já. Tak Tě snad nezklamu:o). Ale permanentka je dobrý nápad, děkuji za radu.
Re: dvdVloženo: 09.03.2009 20:55:28Autor: káča

Já bych ráda sehnala dvd buď taeba, emp, eu step... Nevíte jestli něco je? Kdysi natočila Katka Masopustová taebo, ale to bylo na kazetách...
Re: dvdVloženo: 09.03.2009 21:39:12Autor: Renata

Ahoj Káčo,
je pravda, že Katka M. opravdu kdysi na úplném začátku Tae Ba (ETB) v Čechách natočila kazetu, od které se ale sama teď distancuje. Jinak žádné oficiální DVD pro ETB v ČR není. Pokud jde o další systémy jako EMP a European Aerobic, tak to bohužel nevím, protože je sama netrénuju, ale tipla bych si, že mají podobný koncept, takže bez DVD.
Re: dvdVloženo: 12.10.2009 17:56:02Autor: lucka

očividně renata má radost, že dvd taeba není
Re: dvdVloženo: 12.10.2009 20:41:59Autor: Renata

Ahoj Lucko,
nechápu, z čeho tak soudíš, ale to je tvoje věc. Jen se snažím co nejlíp odpovědět na dotazy a neslibovat něco, co s největší pravděpodobností neexistuje. Navíc si myslím, že je to moudré - v Tae Bu se hodně dbá na zdravotní stránku každé techniky a trenéři jsou pořádně poučení. Když si bude někdo jako laik-netrenér cvičit doma, může si velice snadno ublížit, protože sám nepozná, že cvičí špatně, chybí mu zpětná kontrola od trenéra...takže mám vlastně radost z chytře vymyšleného systému:-)

přidat reakci

home | tae bo | hodiny | akce | galerie | diskuse | odkazy | kontakt | novinky