diskuse

téma v diskusi

téma v diskusi

Zpět na přehled témat
Předvánoční Tae Bo akce - sobota nebo neděle?Vloženo: 22.11.2007 07:47:56Autor: Renata

Ráda bych pro Vás uspořádala předvánoční Tae Bo dvouhodinovku v BabyBoom Café - Tae Bo a Intro najednou:-) A chtěla bys se Vás zeptat, jestli by Vám vyhovovala víc sobota 15. prosince nebo neděle 16. prosince. Zapojte se do diskuse nebo mi zašlete email. Budu se těšit a předem díky. Renata
Re: Předvánoční Tae Bo akce - sobota nebo neděle?Vloženo: 22.11.2007 08:50:04Autor: Bára

Ahoj Renčo, kdyby to nebyl tento víkend (15.12.), kdy jedu mimo Liberec, byla by lepší sobota. Kolem poledního klidně. Takhle se budu těšit na další akci a v tuhle chvíli na středu! Bára
Re: Předvánoční Tae Bo akce - sobota nebo neděle?Vloženo: 26.11.2007 12:13:39Autor: Markéta

Ahoj Renato, pro mě je lepší sobota dopoledne. Ale termín moc nevyhovuje. Kdyby to bylo třeba prvního, bylo by to lepší. Přesto se přispůsobim a budu se těšit.
Přeji hezký den. Markéta
Re: Předvánoční Tae Bo akce - sobota nebo neděle?Vloženo: 29.11.2007 08:28:49Autor: Jana

Tak jsem tady a souhlasím se vším co navrhuje velitelka!:-) 15.12. i 16.12. je OK, já se zařídim podle většiny - přeci bych si to nenechala ujít!!!

Re: Předvánoční Tae Bo akce - sobota nebo neděle?Vloženo: 29.11.2007 17:03:28Autor: Bara

:-) :-) :-) :-) :-)
Re: Předvánoční Tae Bo akce - sobota nebo neděle?Vloženo: 30.11.2007 13:10:51Autor: Renata

Ahoj holky!
Jsem ráda, že jste se přecijen osmělily a napsaly;-) Ještě to proberu s paní Báčovou a brzy oznámím přesné datum. Užijte si víkendu a ve středu ahoj.
Re: Předvánoční Tae Bo akce - sobota nebo neděle?Vloženo: 30.11.2007 13:53:42Autor: jitka

Aho Renčo, tak jsem jukla do diáře a bohužel sobota 15.12. mám na starost večer nějakou akci, ale pokud by to cvíčo bylo dopoledne, tak bych to snad zvládla :-) Neděle nee - to odpočívám :-)
Re: Předvánoční Tae Bo akce - sobota nebo neděle?Vloženo: 30.11.2007 14:03:41Autor: jitka

jako s tím psem jste mě dostaly-já to napsala blbě :-))) Jako ne, že bych nevěděla kolik má pes nohou, ale napsala jsem to slovně místo číslovkou a když mi to řeklo, že jsem odpověděla blbě, tak jsem o sobě tedy na chvilku zapochybovala :-)

přidat reakci

home | tae bo | hodiny | akce | galerie | diskuse | odkazy | kontakt | novinky